Hele byen er vært for Randers Festuge. Det er en fest der bliver skabt i fællesskab for hinanden. Vil du være med til at arrangere årets fest, så er det nu tid til at komme på banen.
Det er Randers Eventsekretariat der koordinerer festugeprogrammet og herfra åbner man nu op for at man kan indtaste årets begivenheder på festugens hjemmeside til det samlede program.
Det er samtidig tid til at reservere pladser og torve til jeres arrangement. Ligesom det er nu, at arrangører kan ansøge om eventuelt økonomisk tilskud til et festugearrangement i 2022.
Bookning af pladser skal ske hurtigst muligt, imens tidsfristen for at ansøgning af tilskud er seneste den 13. april. Arrangementer skal være indtastet på www.randersfestuge.dk senest den 20. juni, men også gerne før. Vejledningen og yderligere information finder du på www.randersfestuge.dk
Den årlige festuge afholdes med undertitlen 'Mærk pulsen'. Festugen samler både randrusianere og gæster ude fra i et stor fællesskab med alt fra musik, kunst, teater, sport, gastronomi og meget mere. Årets festuge finder sted i dagene 12.-20. august 2022.

Arrangører

Log på