Værket byder op til store grin i Randers Festuge, når hele fem komikere besøger Amfiscenen til en storslået Comedy Jam under åben himmel.

Værket er klar til at løfte sløret for endnu et arrangement på Amfiscenen under Randers Festuge. Og er du typen, der godt kan lide at grine, så er der gode sager i vente. Det er nemlig to af Danmarks mest populære komikere og creme de la creme af de sjoveste upcoming standuppere, der kommer til Comedy Jam på Amfiscenen.

Du kan bl.a. se frem til at opleve vinderen af DM i STANDUP 2021, Peter Werner, og to af landets sjoveste komikere, Mick Øgendahl og Christian Fuhlendorff.
Flere Amfiscene-godter i vente.

Amfiscenen på Værket er en af Randers Festuges officielle scener. I sidste uge kunne vi sammen med Randers Festuge præsentere den gratis 2-i-én-koncert med Dorthe Gerlach & Tobias Rahim, og allerede i næste uge (tirsdag 1. marts kl. 11.00) venter endnu en Amfiscene-offentliggørelse – det bliver på åbningsaftenen, det bliver to koncerter lige efter hinanden, og det bliver to populære og anerkendte navne.

 

Fakta om komikerne

  • Christian Fuhlendorff har i over 20 år skinnet igennem på den danske comedy-scene med sin egen unikke blanding af absurditeter, hurtige replikker og underholdende observationer, som han har brilleret med i sine mange onemanshows. Han er også kendt som tv- og radiovært, podcast-skaber, manuskriptforfatter og skuespiller.
  • Mick Øgendahl har været med i front i mange år, og er sammen med Fuhlendorff en af Danmarks mest populære komikere. Dykker man ned i Øgendahls cv støder man på intet mindre end fem onemanshows. Dertil kommer en imponerende række af teaterforestillinger, film og tv-udsendelser.
  • Peter Werner er vinder af DM i STAND-UP 2021, og har siden sin debut på den danske standup-scene i 2017 stormet frem med sin hudløst ærlige, energiske og nærværende stil. Han slog sit navn fast i 2018, da han ved Zulu Comedy Galla blev kåret som det nye håb, og siden er det blot gået slag i slag.
  • Jonas Mogensen er både standupkomiker og manuskriptforfatter. Han vandt talentprisen ved Zulu Comedy Galla i 2015, og året efter satte han streg under sit talent, med sin optræden i operaen til Zulu Comedy Galla 2016. Han har desuden været fast inventar på Comedy Aid, været tekstforfatter på tv-programmet ’Dybvaaaaad!’ og medvirket som skuespiller i sketchprogrammerne ’Grand Danois’ og ’Er Vi Der Ikke Snart?’
  • Johnny Robertson er et af de nye navne, vi spår en storslået fremtid. Han er original og personlig i sit materiale, og du kender ham måske fra tv-programmet Zulu Open Mic. Han blev kåret som et af de ”Tre nye håb” ved Zulu Comedy Galla i 2019, og var finalist ved DM i STAND-UP 2019.

Arrangører

Log på