Værket byder op til store grin i Randers Festuge, når hele fem komikere besøger Amfiscenen til en storslået Comedy Jam under åben himmel.

Værket er klar til at løfte sløret for endnu et arrangement på Amfiscenen under Randers Festuge. Og er du typen, der godt kan lide at grine, så er der gode sager i vente. Det er nemlig to af Danmarks mest populære komikere og creme de la creme af de sjoveste upcoming standuppere, der kommer til Comedy Jam på Amfiscenen.

Du kan bl.a. se frem til at opleve vinderen af DM i STANDUP 2021, Peter Werner, og to af landets sjoveste komikere, Mick Øgendahl og Christian Fuhlendorff.
Flere Amfiscene-godter i vente.

Amfiscenen på Værket er en af Randers Festuges officielle scener. I sidste uge kunne vi sammen med Randers Festuge præsentere den gratis 2-i-én-koncert med Dorthe Gerlach & Tobias Rahim, og allerede i næste uge (tirsdag 1. marts kl. 11.00) venter endnu en Amfiscene-offentliggørelse – det bliver på åbningsaftenen, det bliver to koncerter lige efter hinanden, og det bliver to populære og anerkendte navne.

 

Fakta om komikerne

Arrangører

Log på