Vi har slået rekord. Efter tilmeldingen sluttede i fredags var der tilmeldt 74 hold og 131 i Walk. Og så er det slet ikke slut endnu med tilmeldingerne, da man kan eftertilmelde sig i Jyske Bank fra i dag, mandag 13. august og indtil på onsdag kl 17. Så der er stadig en chance for at være med til en af Randers Ugens største sportsevents.

I år har vi valgt at støtte den lokale afdeling af Red Barnet med 20.000 kr. De har jo som mange nok ved slået dørene op i en ny butik i midtbyen, og vi håber de kan få flere gode projekter sat i værk med de ekstra penge.

Vi er utrolig glade for den opbakning vi har fået med den rekordstore interesse fra både løbere og gående, derudover er det også fantastisk med alle de mange sponsorer, der støtter op om løbet med masser af gaver, udstyr eller anden hjælp. Tusind tak for det.

Det er også med til at gøre det nemmere at udvikle løbet til mere end bare et motionsløb. Vi vil gerne have at deltagerne og publikum får en oplevelse af at være med til en fest i tråd med Randers Ugens andre aktiviteter. Masser af underholdning både i start/målområdet og ude på ruten, udtaler Mogens Møller fra Randers City Stafets styregruppe.

 

 

Arrangører

Log på