Randers Ugen er i weekenden blevet besøgt at flere tusinde mennesker - både på Justesens Plæne og rundt omkring i Randers by. I dag begynder arrangementerne, der oprindeligt var planlagt i Domen. På nær en enkelt aflysning bliver alle arrangementerne i den kommende uge gennemført.

Randers Ugen 2018 fik en noget uventet og dramatisk start, da stormen Johanne løftede teltdugen på Domen fredag morgen. Et effektivt beredskab fik sikret og klargjort området, hvorefter en festlig åbningskoncert med Nikolaj & Piloterne, Hjalmer og Hardinger Band blev gennemført som planlagt fredag aften. Weekendens arrangementer har ligeledes været afviklet helt efter planen, da Domen som oprindeligt planlagt først skal i egentlig brug mandag eftermiddag.

"Søndag aften begyndte vi at nedtage Domens stel. Vi har fundet et erstatningstelt, som vi sætter op. Vi kan derfor med glæde gennemfører alle oprindelige arrangementer i Domen med undtagelse af et enkelt arrangement", oplyser eventchef Mette Bertelsen.

Første arrangement i erstatningsteltet bliver det udsolgte Gurli Gris Show for børn og deres familier. Gurli og Gustav Gris kendt fra DR´s tv-kanal Ramasjang indtager Justesens Plæne som planlagt mandag eftermiddag kl. 16.30.

"Derimod bliver vi desværre nødsaget til at aflyse Kalles World Tour, der oprindeligt skulle ha' været i Domen mandag aften. Showet er et større udstyrsstykke, hvor Kalle laver musik med både vinkelslibere og boremaskiner. Det kræver timers forberedelse, som vi i en meget stram tidsplan under opsætningen af det nye telt desværre ikke kan give plads til", siger Mette Bertelsen og tilføjer:

"Det er møg ærgerligt, men ser man det i det samlede perspektiv, er det en stor glæde, at alle andre arrangementer kan fortsætte som planlagt. I den forbindelse vil jeg gerne rose vores samarbejdspartnere for deres store indsats, som gør det muligt".

Randers Ugen er Danmarks største brugerskabte festuge med mere end 500 arrangementer inden for musik, kunst, sport, gastronomi med mere. Randers Ugen 2018 fortsætter til og med på lørdag den 18. august. Programmet findes på www.randersugen.dk

 

 

Arrangører

Log på