Der er masser af gode sager at vælge imellem, når der på Justesens Plæne i Randers Ugen afvikles Street Food Festival med inspiration fra forskellige steder på kloden – Nord og Sydamerika, Afrika, Europa, Asien, Mellemøsten og selvfølgelig Danmark

Alle kan helt sikkert finde noget, der passer til deres smag samt prøve noget nyt og anderledes.

Foruden den gode madoplevelse er der også udvalgte specialøl i hanerne, friskpresset juice, økologiske kaffeprodukter og meget mere.

Beliggende tæt ved DOMEN er det planlagt, at området for Randers Street Food Festival vil fremstå med boder, madtrucks, overdækning, miljø og udsmykning, således den rette afslappede og hyggelige stemning bliver en del af oplevelsen.

Det giver muligheden for, at frokosten, eftermiddagssammenkomsten eller aftensmaden i Randers Ugen kan holdes hos Randers Street Food Festival i anderledes omgivelser tæt ved byen og ikke mindst tæt ved naturskønne Gudenåen.

Street Food boderne skulle gerne alle have ting til 60 kroner, nogle af boderne har også billigere ting, hvis man kun er småsulten.

Hvis man ved, at man gerne vil købe meget mad til Randers Street Food Festival, kan man eventuelt købe et kuponhæfte med 8 valgfrie emner på 60 kroner fra valgfrie boder. Dette kuponhæfte koster 400 kroner, så man får altså noget rabat ved at gøre det, men ellers kan man altid købe på stedet ved hver enkelt bod.

Forskellige arrangementer

Foruden DOMENS arrangementer, arrangeres der ugen igennem jævnligt i området flere forskellige større og mindre arrangementer, samt lounge music, som alle bibringer dejlige krydderier til madoplevelserne og områdets miljø.

Justesens Plæne med Randers Street Food Festival og Randers Ugens vartegn DOMEN bliver uden tvivl et af de store samlingssteder med spændende tiltag, aktiviteter, tilbud og oplevelser gennem hele Randers Ugen 2018.

Her er nogle af de forskellige boder og trucks, man kan opleve til Street Food Festival:

 • Pølsevogn med 3 slags økologiske Gourmet Hotdogs - Hotdog Gourmette
 • Bøfhyttetruck med 3 slags Special Burgere i Hjemmelavet Fiberbolle – Beef Shack
 • Truck med Flæskestegssandwich i Hjemmelavet Fiberbolle – Danish Pork & Old Times
 • Truck med 3 slags Kødboller i kødsovse – Den Skaldedes Koks Kødboller for Rigtige mænd.
 • Bod med Økologisk Kaffe, Softice, Friskpresset Juice & Kage – Hot, Cold and Sweet
 • Bod med Fish & Chips – The English Way
 • Bod med Chinabox med Stegte Nudler, Ris, Grøntsager & Kød - Hanoi Kitchen
 • Bod med Økologiske Panini & Pizza – Italian Delight
 • Bod med Sydafrikansk Street Food med et strejf af Afrikas farverige sjæl – Holi Food
 • Bod med Mellemøstlig inspireret Pita med Oksefilet & Kylling – Papas Pita
 • Bod med Tyrkisk inspireret retter på spyd, Kylling, Kufta, Oksekød – Kebab House

Den Skaldede Kok laver tv-køkken

Et af de helt store navne i løbet af ugen bliver Den Skaldede Kok, alias Carsten Olsen, som deltager i festivalen med sin egen truck og har lovet at lave ”tv-køkken” live alle hverdagene på skærmene i Street Food området. Han skal nok formidle inspiration og gode råd.

”Idéen er, at vi laver en kort session hver dag, eventuelt på en scene. Det kan for eksempel være, at jeg viser, hvordan man laver en hurtig pizza på grill, eller hvordan man laver Olsens jordbæris,” fortæller Carsten Olsen og fortsætter:

”Detaljerne er ikke helt på plads endnu, men det bliver i hvert fald hyggeligt – og der bliver nok også fortalt en lille sjov historie eller to, mens jeg laver mad.”

Carsten Olsen har været i Randers tidligere i forbindelse med, at hans band Midnight Blues har spillet på Tante Olga. Det er også herigennem, at han kender Leif Bressum, som ejer Tante Olga og i år er ny medarrangør af Randers Street Food Festival.

”Jeg sagde ja til at være med, for jeg synes, det er en rigtig god idé med en Street Food Festival. Jeg vil gerne være med til at hylde iværksættere, der giver folk noget at snakke om og noget at se på - og det har Leif Bressum virkelig gjort med det her initiativ. Han er en driftig herre, og det er lige i min ånd,” siger Carsten Olsen, som glæder sig meget til at deltage i festivalen:

”Det bliver skide sjovt. Randers er en dejlig by med nogle dejlige mennesker, så jeg er helt sikker på, at vi får en fest!”

Arrangører

Log på