I Domen i år kan du kan blandt andet opleve Kalle, der kommer med musikalsk underholdning. Han har skabt sit show ud fra devisen om at ”Der er musik i alt og alt er musik”. Derfor kommer han med alverdens former for instrumenter og ting der kan lave lyde, tilsat en masse selvironi.

HP Lange er en veteran på musikscenen i Danmark og har være bluesmusikker i mere end 30 år. Hans repertoire er en blanding af egne sange og sange han har samlet fra da han boede i Louisiana og rejste rundt i Mississippi.

Band Dylan kommer med et stærkt og bevægende bud på hvem Bob Dylan måske er, og hvad hans univers rummer. I en koncert med Band Dylan og med foredrag af tv-journalist Thomas Ubbesen.

Danmarks John er med deres show klar til at give deres hyldest til John Mogensen og når bandet optræder er der garanti for fest og fællessang.

Randers tur/retur med Superloader og lokale musikalske legekammerater er Bjørn Poulsen der vender hjem til Randers med Superloader der med stilsikker, hudløs og energisk rock er på vej til at etablere sig i Danmark og udlandet. En stor del af hans musikalske randrusianske familie kommer med dem på scenen denne aften.

Blues Beatles er et brasiliansk fænomen, som har taget The Betles udødelige klassikere og tilført blues og soul. Musikerne sprudler af spilleglæde og kærlighed til både blues og The Beatles.

Derudover vil der være gin og rom festival på to forskellige dage, hvor du vil kunne smage 30 forskellige varianter og få en snak med eksperter på området.

Læs mere om programmet på randersfest.dk

 

 

Arrangører

Log på