I mere end 40 år har Randers Ugen været årets kulturbegivenhed for lokale borgere og gæster. Det er ikke nogen tilfældighed. Den årlige festuge er Danmarks største brugerskabte festuge med mere end 500 arrangementer inden for musik, kunst, teater, sport og meget mere. Randers Ugen 2018 finder sted i dagene den 10.-18. august og begynder med en weekend i musikkens tegn.

Gå ikke glip af den traditionsrige åbning med gratis adgang for publikum. Her kan I opleve dansk rock- og popmusik i særklasse. Kim Larsens søn Hjalmer spiller på koncertområdet ved Gudenåen med de mange hits, som det store sangskrivertalent allerede har fået spillet på de danske radiostationer. Inden Hjalmer Larsen går på scenen med sit band, har en af 90’ernes største hjemlige rock-succeser ”Nikolaj & Piloterne” varmet publikum op med genhør som ”Vicky”, ”Har Det Fint” og ”Kommer nok hjem”. Bandet har naturligvis også den nye sang ”Pis og Papir” med på repertoiret.

Åbningsfesten slutter med et storslået Shu-bi-dua-show fra Hardinger Band. Tre af medlemmerne fra Shu-bi-dua har sammen med to af landets bedste musikere inden for de sidste to år skabt stor succes med at spille mere rockede udgaver af de gamle Shu-bi-dua-sange. Med Michael Hardinger og Jørgen Thorup i den vokale forgrund spiller Hardinger Band klassikere som ”Vuffelivov”, Hvalen Hvalborg” og ”Stærk Tobak”. Bandet spiller også sange fra det nye album ”Sym-fo-19”, der indeholder Shu-bi-dua-numre, som aldrig tidligere har været udgivet.

Open Air-koncert lørdag den 11. august

Folkefesten fortsætter dagen efter, hvor Randers Ugens venner igen i år er klar med årets Open Air-koncert. Lis Sørensen, Michael Learns to Rock, Johnny Madsen og Sømændene står klar på scenen. Billetsalget til lørdagens musikprogram er begyndt. Læs mere på detsker.dk og randersugen.dk

Arrangører

Log på