Randers Festuge er bred og folkelig, og målet er at skabe store oplevelser indenfor musik, kunst, debat og i byens liv.

Festens hjerte er byens centrum, dér hvor Gudenåen og fjorden mødes og knytter natur, kultur, historie og nutid sammen. Festens puls skal mærkes på hver side af vandet og på begge sider af broen.

Randers Festuge vil, at hele området omkring broen opleves i sammenhæng med aktiviteter, der inddrager Gudenåen, havnen og fjorden.

Samtidig er samarbejdet med byens erhvervsliv og kendte institutioner: Værket, Randers EgnsTeater, Storegadeforretningen, Randers Regnskov, museerne, Randers Naturcenter m.fl. af afgørende betydning for at Randers Festuge bliver en begivenhed, der inspirerer gæster til at besøge Randers.

Når de kommer, skal de opleve en by klædt på til fest, men med respekt for en af de allerstørste attraktioner, byens kerne, de små gader, historiske huse og det enestående middelaldermiljø.

Fundamentet i Randers Festuge er kreativitet og idérigdom i foreninger, kulturliv, erhvervsliv og blandt kommunens borgere - med en fælles ambition om at skabe specielle projekter og ekstraordinære arrangementer, der også kan tiltrække folk udefra.

Randers Festuge, fra fredag til næste lørdag, er ni dage i et hjørne af en urolig verden. Ni dage, der hylder festen og vores fælles fremtid.

Arrangører

Log på