Info

Lør. 10. aug.

11.30 - 13.00
Justesens Plæne
Entré: Gratis
Arrangør: Sclleroseforeningen Randers

Rap om Kap i Gudenåen er et arrangement for alle.

Lørdag den 10. august 2024 kl. 11.30 lyder startskuddet til søsætning af 3000 ænder i Gudenåen.

Her får du tillige muligheden for at opleve den fantastiske Justesens Plæne som er blevet omdannet til et nyt bynært område, der i fremtiden også vil beskytte Randers by mod stormflod.

Via en stor kran droppes alle ænderne i vandet ved den Blå Bro Justesen plæne, og flyder herfra hen til mål området ud for Guld-vasen ved Sønderbro.

Strømmen og tilfældighedernes spil vil afgøre ændernes ankomst og dermed, hvem der bliver de heldige, som får andel i præmierne. Se den store præmieliste på nedenstående link.

Efter startskuddet og på en fornøjelig og spændende måde speakes ændernes på deres vej hen over vandet frem til målet. 

Alle kan følge ænderne side om side hele vejen fra start til mål på stien ved Justesens plæne langs med Gudenåen. Ved målet vil frømænd fra Falck sikre, at ænderne samles op i den rækkefølge, de ankommer.

Arrangør af Rap om Kap er Scleroseforeningen Lokalafdeling Randers, som i perioden 15. maj frem til 10. august 2024 vil være på gaden og sælge de 3000 AND-elsbeviser til en stk. pris på kr. 25. Har du ikke haft lejlighed til at købe et Andelsbevis, kan du nå det fra kl.10.00 på Justesens Plæne den 10. august.

Det er frivillige kræfter, der iscenesætter arrangementet, og overskuddet går ubeskåret til foreningens arbejde.

Data om begivenheden: RAP om KAP er et lotteri, hvor præmieudlodningen sker på baggrund af et væddeløb mellem 3000  plastikænder  på Gudenåen i Randers. Den første and i mål løber med førstepræmien og så fremdeles. Hver plastikand repræsenterer et af de solgte andelsbeviser, – andelsbevisets nummer er skrevet på anden, og derved findes vinderen.

Præmierne udleveres umiddelbart lige efter anderæset eller kan afhentes frem til 14. oktober 2024 på nedenstående adresse. 

Vinder numre offentliggøres i den lokale avis Randers Onsdag, den 21. august 2024.

Scleroseforeningen er en privat sygdomsbekæmpende patientforening, som arbejder for indsamlede midler. Foreningens aktiviteter omfatter forskning, patientstøtte, information samt drift af 2 sclerosehospitaler og en ferieby.

Foreningen støttes af mere end 54.000 medlemmer og bidragsydere. Der er i dag knap 19000 registrerede danskere med diagnosen sclerose.

Præmielisten kan ses på:  WWW.Scleroseforeningen.dk    (se under Lokalforening Randers)

For yderligere information: Scleroseforeningen Lokalafdeling Randers, eventkoordinator: 

Flemming Sørensen, Ålborggade 24, 8940 Randers SV mail: fselsuget@me.com  mobil: 2819 7399 

Arrangører

Log på