Info

Ons. 14. aug.

19.00 - 20.30
Randers Kloster
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Fortællerne

"Historier i Haven" onsdag den 14. august 2024 - kl. 19.00 - 20.30 i Randers Klosters have

Det er femte gang at Randers Fortællerne inviterer til en festlig og stemningsfuld aften i haven bag Randers Kloster. Ligesom sidste år har Randers Fortællerne den meget store fornøjelse af at kunne tilbyde en helt unik oplevelse. Med støtte fra Randers Festuge 2024 er det muligt at præsentere en spændende gæstefortæller, som absolut er en af Danmarks topfortællere, nemlig Esther Rützou. Hun er foruden at være en helt fantastisk live-fortæller også forfatter til en lang række bøger.

Esther Rützou har en helt særlig evne til at gribe publikum med stort nærvær, lune og glimt i øjet. Hun kan fortælle om alt fra historiske begivenheder og bemærkelsesværdige personer til små hverdagsoplevelser og yderst usande hændelser. Historierne er mange, og der kommer hele tiden nye til. For hun kan bare ikke lade være med at finde på!

Esther har underholdt publikum over hele Danmark og fortalt for voksne, børn, ansatte i firmaer og elever på skoler. Samtidig har hun skabt Faaborg Fortællescene, hvor hun hver sommer fortæller nye historiske fortællinger for voksne. Glæd dig til at opleve hende sammen med Randers Fortællerne!

Randers Fortællerne stiller selv med knivskarpe og populære fortællere i skikkelse af Anne-Mie Dollerup Green, Bjarne Jensen, Ann-Louise Lauridsen, Rune Green og Aase Klith.

Sct. Mortens Vokalensemble byder på smukke sommerlige korsange for sang, musik og fortællinger klæder hinanden.

Scenen er sat til en underholdende og hyggelig aften i haven bag klosteret. Deltagerne opfordres til selv at medbringe kaffe/te og kage. Ligesom de også selv skal medbringe stole eller tæpper til at sidde på.

Der er gratis adgang. Man møder simpelthen bare op. Det kan være en god idé at møde tidligt op, hvis man gerne vil sidde tæt på de optrædende. Medbring gerne regntøj. I tilfælde af styrtregn vil arrangementet dog blive flyttet ind i Randers Klosters festsal.

Aftenen starter kl. 19.00 og varer til kl. 20.30 ca - uden pause.

 

MEDVIRKENDE * Anne-Mie Dollerup Green * Bjarne Jensen * Ann-Louise Lauridsen * Rune Green * Aase Klith *

SÆRLIGE GÆSTER * Esther Rützou * Sct. Mortens Vokalensemble *

LÆS MERE PÅ www.randersfortaellerne.dk og Facebook Randers Fortællerne

Arrangementet er støttet af Randers festuge 2024

Læs mere...

Arrangører

Log på