Info

Ons. 14. aug.

08.30 - 14.05
Arena Randers
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Event

Kandis er klar til at serverer en perlerække af hits, som vi alle kender. Der er gennembrudshittet ’En Lille Ring Af Guld’ og Grand Prix hittet ’Lonnie Fra Berlin’ samt mange andre hits fra det store bagkatalog.

På programmet i år bliver der også masser af Shu-bi-dua og store Kim Larsen-hits. Det sker når Den Råde Tråd vælter arenaen. Bandet Den Råde Tråd er en hyldest til de to vigtige elementer af den danske sangskat. Bandet har optrådt siden 2003 til utallige byfester, festivaler, halballer og firmafester. De er dermed et etableret band på den danske musikscene.
Nordjyske Sussi Nielsen, der spiller videre på de danske musikscener uden sin Leo, er også klar til fest. Med sig har hun Thomas Ehrenreich og Kim Karmark Petersen på henholdsvis trommer og keyboards. Til sammen kalder trioen sig Sussi & Drengene. De spiller det samme repertoire, som de populære Sussi og Leo har underholdt med i mange år.
Traditionen tro begynder ballet ved årets musikfestival for handicappede med de lokale Randers-bands; Hof Band og Løvetand Band, der varmer op og byder gæsterne velkommen. Mad og drikkevarer til festivalen kan forudbestilles hos Arena Randers senest den 9. august. Kan forudbestilles her: https://onlineshopweb.azurewebsites.net/ArenaRandersOnlineStaevnerMesser

Musikfestivalen for mennesker med Handicap arrangeres i et samarbejde mellem Randes Festuge, Danske Handicaporganisationer i Randers, RanMix, Arena Randers, Spot Festival og Værket. Musikfestivalen er desuden støttet af ELRO Fonden, XL Vorup, Sparekassen Kronjylland, Randers Havn, Lions Langå og Gudenaa, Landsforeningen LEV, Djursland, Aarhus og Favrskov/Skanderborg, CP Danmark, Nordøstjylland, Randers Kommune og Handicaprådet i Randers.
Årets program:

08.30 OPVARMNING: HOF BAND og LØVETAND BAND
10.00 VELKOMST
10.10 SUSSI & DRENGENE
11.30 KANDIS
12.45 DAGENS INDSLAG
13.00 DEN RØDE TRÅD
14.05 TAK FOR I ÅR

Arrangører

Log på