Info

Fre. 16. aug.

21.00 - 22.30
Ridehuset, Værket
Voksne: 395 kr.
Arrangør: Værket & Turbinen

Kom op og mor dig i Randers Festuge, når vi byder op til hyggelig fest i Ridehuset til tonerne af Smukke Møllers versioner af de elskede og kendte sange fra Gasolin’ og Kim Larsen.

I samarbejde med Royal Unibrew er der i billetprisen inkluderet fri ølbar, så du en time inden koncertstart og under hele koncerten har fri adgang til fadøl og sodavand.

Tilkøb helstegt pattegris-middag inden koncerten
Inden koncertstart er der mulighed for at tilkøbe lækker helstegt pattegris, som Restaurant Madværket tilbereder i et hyggeligt teltområde med langborde ved siden af Ridehuset (Obs., der gælder ikke fri øl-bar ved helstegt pattegris-arrangementet, men det er naturligvis muligt at tilkøbe kolde drikkevarer under middagen).

Om Smukke Møller
Gør dig klar til en tur med tidsmaskinen, når Smukke Møller begynder koncerten med de tidligste Gasolin’-toner, og siden fører dig ind i Kim Larsens folkelige og lune univers. Undervejs møder du Inga og Katinka, der trækker Smukke Charlie hen over gulvet i en forrygende retrorock, og hvor selv Fru Sauterne må sande, at det er en kold tid, vi lever i.

Du suser gennem Rabalderstræde, hvor der er sprut i stride strømme, frække chicks og friske fyre, og hvor lamperne aldrig går ud. Er du til et stykke dansk rockhistorie, der aldrig dør, så er du til Smukke Møller. Eller som Larsen ville have sagt det: “Hvis du vil ha’ mig, så kom og ta’ mig!”

Smukke Møller er et af Danmarks bedste Gasolin’ og Kim Larsen tribute-bands

Tidsplan for aftenen
18.00 Madteltet åbner
18.30 Maden serveres
20.00 Dørene åbner i Ridehuset (Fri ølbar starter)
21.00 Koncert (varighed 90 min u. pause)
22.15 Sidste omgang
22.30 Fri ølbar er lukket

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på