Info

Tor. 15. aug.

17.00 - 18.15
Amfiscenen, Værket
Entré: Gratis
Arrangør: Værket & Turbinen

Det er langt fra et hvilket som helst band, der giver årets store gratis koncert på Amfiscenen. Zar Paulo har ikke uden grund modtaget Gaffaprisen 2024 i kategorien Årets pop-udgivelse. Deres satiriske og dystre hverdagsfortællinger krydret med musikalsk inspiration fra både punk, akustisk folk og indie-rock går kort sagt rent ind.

Singlen fra januar 2022 ‘Klap For Fædrelandet’ blev derfor også hurtigt en såkaldt landeplage på de danske radiostationer. Senere samme år blev det også en uofficiel fansang blandt tilskuerne til de danske fodbold- og håndboldlandshold. I 2023 udgav de deres prisbelønnede debutalbum ‘Elendig Software’ og den efterfølgende turné i efteråret bød på udsolgte venues og ekstrakoncerter rundt om i landet. Anmelderne fra de store danske dagblade og musikmagasiner som Jyllands-Posten og Soundvenue har givet bandet fem ud af seks stjerner. At Zar Paulo også er blevet kåret som Årets Nye Danske Livenavn ved Danish Music Awards 2023 er endnu et argument for en super god fest i Randers den 15. august.

“Du kan godt begynde at glæde dig til, at de fem gutter giver festugen puls, når vi skråler med på både ‘Klap For Fædrelandet’ og sange som for eksempel ‘Stop Believing’ eller ‘Ik Gå Så Langt’,” lover festugechef Mette Bertelsen.

Koncerten med Zar Paulo begynder kl. 17.00, og der er gratis adgang.

Læs mere...

Arrangører

Log på