Info

Tir. 15. aug.

13.30 - 16.30
Arena Randers
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Event

Kommunens pensionister inviteres til en musikalsk og informativ eftermiddag med fællessang og kaffe, hvor det tidligere Ældretræf som noget nyt er en del af arrangementet.

 

Kl. 13.30 dørene åbnes, hvor det er muligt at møde og få en god snak med repræsentanter fra de mange udstillere, som er: Træningshøjskolen, Frivilligkoordinatorer, Borgerservice, Madservice Kronjylland, Kontinensområdet, Demenskoordinatorer, Frivilligguide, Hjælpemiddelhuset Kronjylland, Ældresagen Randers, Forebyggende Hjemmebesøg, Høre- og Synscenter Midt, Any Klubben, Randers Bibliotek, Kørselskontoret, Ældrerådet, Bevæg dig for livet og Midttrafik.

 

Kl. 14.30 byder borgmester Torben Hansen og formanden for Ældrerådet Aase Boje velkommen til arrangementet og slår tonen an til en stemningsfuld eftermiddag, når Randers Kammerorkester kommer veloplagte med godt humør og festlig musik. Orkestret spiller under ledelse af David Riddell, og som gæstesolist medvirker Annette Heick, der i dagens anledning har sammensat et helt særligt program. Annette er en sangerinde med en travl karriere. Bag sig har hun mange koncerter og roller i store musical-opsætninger.

Arrangør: Randers Festuge og Ældrerådet.

Arrangører

Log på