Info

Fre. 11. aug.

16.00 - 17.30
Rådhustorvet
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Event

Duoen tager på sommertur rundt om i landet, og på festugesekretariatet er der begejstring over, at turnéen runder Randers som et af de eneste steder i Jylland denne sommer.

De strøg ind på radiostationernes playlister med debutsinglen 'Menneskeforbruger' tilbage i år 2020. Opfølgeren 'Kamæleon' blev endnu en hitsingle, og i foråret 2021 bragede Fyr Og Flamme for alvor ind i alle vores hjerter, da dansegulvs-hymnen, 'Øve Os På Hinanden', blev endnu en evergreen i Dansk Melodi Granprix. De har siden udgivet et album, indspillet filmmusik og ikke mindst optrådt til et hav af koncerter.

 

Fyr Og Flamme er selvudnævnte "teenageidoler". "Dine forældre kan forstå os", har de to kreative legekammerater, Jesper Groth og Laurits Emanuel udtalt. Sammen har de fundet ind til et helstøbt udtryk i et musikalsk krydsfelt mellem rendyrket 80'er-nostalgi og moderne dansksproget pop, der får dansefødderne til at flytte sig.


"Vi har indtaget alt fra de store byer til de mindste flækker, men skæbnen vil, at vi først nu får mulighed for at lægge Randers ned.  Vi glæder os til at gå på scenen med en blå Thor i hvert ben, hvad kan gå galt?", lyder det fra duoen selv.

Arrangører

Log på