Info

Søn. 13. aug.

19.30 - 22.00
Jazz & Folk Teltet
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Musikfond

I løbet af de seneste år har Nosey Joe & The Gigoloes udviklet sig til at blive et topnavn.

Ikke alene på den lokale jazzscene, men i hele Jylland, hvor bandet oplever større og større efterspørgsel. De syv Randers-musikere har blandt andet flere gange spillet på Riverboat-festivalen i Silkeborg.

Nosey Joe & The Gigoloes er desuden kontaktet af flere andre festivaler og byarrangementer.

Nosey Joe & The Gigoloes består af syv gennemrutinerede musikere, der har mange års erfaring indenfor jazz og rock. Det afspejler sig også i repertoiret, der tager udgangspunkt i autentisk swing, Boogie Woogie og Rhythm’n’Blues med et stænk af rock’n’roll. Selvfølgelig er ”Just A Gigolo” på repertoiret med jazzstandards som ”Mack The Knife”, men der spilles også variationer af Brian Setzer, B.B. King, Blues Brothers og Louis Jordan.

Musikerne er Sune Mauricio med vokal og guitar, Lars Karmark på guitar, Allan Ørberg på bas, Svend Foged på piano og sax, Svend Midtgaard på sax, Thomas Ingemann på trompet og Hans Ege på trommer. Udtrykket er en energisk stil med præcist samspil, topvokal og professionelle soli fra blæsere, piano og guitar. Alt sammen leveret med smittende spilleglæde.

Oprindeligt blev bandet samlet i forbindelse med en række af ”Kom Og Dans”-arrangementer landet over, og Nosey Joe & The Gigoloes holder stadigvæk fast ved, at der må danses til koncerterne. Musikken lægger op til det.

Arrangører

Log på