Info

Tir. 15. aug.

20.00 - 22.00
Arena Randers
Entré: 295 kr.
Arrangør: Christian Degn

Kasper Hjulmands CV er ualmindeligt sjældent: ”Auning, Paderup Gymnasium, Randers Freja og … fodboldtræner for det danske herrelandshold.”

Nu kan du møde verdensberømte Kasper Hjulmand, når han besøger byens nye live talk show “Degns Saloon” og Randers Festuge tirsdag den 15. august. Vi finder næppe en mere ombejlet gæst i hele kongeriget. Men Kasper har lagt det ind i sin pressede kalender, fordi han “… gerne vil gi’ noget til lokalområdet”. 

Hemmeligheden Bag Succesen

Da Christian Degn besluttede sig for at lave live talkshowet “Degns Saloon” med forskellige gæster var Kasper et af de første navne, han skrev ned. Christian har mødt ham et par gange og synes, Kasper er bare en fed fyr. Ikke alene er han lokal og har gjort det vanvittigt godt i fodboldens verden. For Christian er Kasper meget mere ”end fodbold”. Og måske er det også hemmeligheden bag hans succes. Han er nemlig god til at tale om at være menneske og en del af et fællesskab. Et af hans store projekter med landsholdet var at definere ”Hvem er vi?” For vi har nemlig værdierne med os på banen – både på banen af græs. Og på livets helt store bane. Men hvad er det så, vi har med som danskere? Hvad er det for nogle værdier, vi skal vise til hele verden? Og kan det i virkeligheden oversættes til Randers og opland: Hvad har vi med os på banen lokalt? Det glæder vi os helt vildt til at blive klogere på.

”Guldet skabes i hverdagen” lyder et af Hjulmands budskaber. Hvordan får man forskellige mennesker til at arbejde sammen? Hvordan skaber vi holdånd, mod, dedikation og glæde? Fodbold går ganske vist ud på at vinde den enkelte kamp, men det handler i virkeligheden om meget mere. Eksempelvis vil landstræneren gøre op med nulfejlskulturen: 

“Jeg mener, at fejl er en naturlig følgesvend imod at blive dygtigere. Hvis ikke vi fejler, bliver vi ikke dygtigere. Når min familie er på skiferie, spørger jeg altid mine børn, om de har været nede at ligge? Hvis ikke, har de ikke udfordret sig selv nok. Jeg forventer også, at både spillere og min stab går til grænsen i jagten på at blive dygtigere.”

Guldklumpen i Randersugen

Det her er ganske enkelt en guldklump af inspiration og livserfaring til alle. Mødre, fædre, gode venner, ledere, kollegaer, fodboldelskere – og alle os, der bare elsker at være en del af et hold. Et fællesskab. Danmark. 

Skynd dig at indstille sigtekornet på ”Køb Billet” til en aften med Kasper Hjulmand i Degns Saloon. Dit most wanted hovednavn i Randersugen. 

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på