Info

Ons. 16. aug.

08.30 - 14.05
Arena Randers
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Event

Musikfestivallen for handicappede byder på en række fantastiske bands. Oplev:

  • Sweethearts: Pernille Højmark og resten af bandet Sweethearts er klar til at levere en fest som altid. De er uden tvivl et af Danmarks flittigste live-bands og har spillet mere end 1800 koncerter gennem årene. Succesen skyldes Sweethearts' uforlignelige evne til at genoplive alle de gamle klassikere og sætte skub i enhver fest - hver gang. Bandet er i topform og er klar til at levere et uforglemmelig musikalsk og festligt show udover det sædvanlige til Randers Festuge.
  • Den Røde Tråd: Der bliver også masser af Shu-bi-dua og store Kim Larsen-hits. Det sker, når Den Røde Tråd vælter arenaen. Bandet er en hyldest til de to vigtige elementer af den danske sangskat. Bandet har optrådt siden 2003 til utallige byfester, festivaler, halballer og firmafester. De er dermed et etableret band på den danske musikscene.
  • Sussi & Drengene: Nordjyske Sussi Nielsen spiller videre på de danske musikscener uden sin Leo. Med sig har hun Thomas Ehrenreich og Kim Karmark Petersen på henholdsvis trommer og keyboards. Til sammen kalder trioen sig Sussi & Drengene. De spiller det samme repertoire, som de populære Sussi og Leo har underholdt med i mange år.
  • Klub 85 Hof Band og Løvetand Band: Traditionen tro begynder ballet ved årets musikfestival for handicappede med de lokale bands; Klub 85 Hof Band og Løvetand Band, som varmer op og byder gæsterne velkommen.

Jacob Haugaard er vanen tro festivalens skønne konferencier.

Program
08.30 Opvarmning ved Klub 85 Hof Band og Løvetand Band

10.00 Velkomst

10.10 Sussi & Drengene

11.30 The Sweethearts

12.45 Dagens Indslag

13.00 Den Røde Tråd

14.05 Tak for i år

 

Forudbestil mad og drikkevarer hos Arena Randers

Der er gratis entré, og som en ekstra service kan gæster forudbestille mad og drikkevarer hos Arena Randers. Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe egen mad og drikkevarer i Arena Randers. Bestilling af mad og drikkevarer kan ske her

 

Sponsorer

Danske Handicaporganisationer i Randers, LEV (Randers, Djursland, Aarhus og Favrskov/Skanderborg), Handicaprådet i Randers, SPOT Festival, Værket, RanMix, ELRO Fonden, Gardin Lis, XL Vorup, Sparekassen Kronjylland, Randers Havn og Randers Kommune sørger alle for, at festen er mulig.

 

Arrangører

Log på