Info

Ons. 16. aug.

19.30 - 20.45
Randers Teater
Voksne: 170 kr.
Arrangør: Randers Teater

’I krydset får de ny sofa’ er baseret på den prisbelønnede forfatter Helle Helles anmelderroste roman ‘de’. En kvinde ser tilbage på sit liv som 16-årig. I poetiske flashbacks og brudstykker af hverdagsepisoder udfolder hendes mors terminale sygdomsforløb og hendes eget unge teenage-liv sig. Erindringen om hendes og moderens liv fylder alt.

En ung kvinde går rundt i en scenografi af lysende LED-stænger opstillet som en smuk enkel komposition. Her genoplever hun sit liv i fragmenter. Hendes erindringer fremkaldes som tekst, lys, farver, billeder, musik og lyde.

De enkelte scener i forestillingen finder sted i hovedpersonens bevidsthed. Skuespilleren optræder som en erindringsmaskine. “I krydset får de ny sofa” var åbningsforestillingen på CPH Stage i 2022.

Forestillingen er instrueret af Kirsten Dehlholm, der grundlagde Hotel Pro Forma i 1985. Siden har hendes arbejde modtaget stor anerkendelse både i Danmark og internationalt. I 2015 modtog hun hædersprisen ved Årets Reumert for sit livslange kunstneriske virke, og i 2015 modtog hun “The Distinguished Artist Award” fra The International Society of Performing Arts.

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på