Info

Ons. 16. aug.

19.00 - 20.45
Randers Kloster
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Fortællerne

"Historier i Haven" onsdag den 16. august 2023 - kl. 19.00 - 20.45 i Randers Klosters have

Det er fjerde gang at Randers Fortællerne inviterer til en festlig og stemningsfuld aften i haven bag Randers Kloster. I år bliver noget helt særligt. Med støtte fra Randers Festuge er det muligt at præsentere to helt særlige gæstefortællere. Maria Junghans og Steffen Sommerstedt, som er blandt Danmarks bedste historiefortællere.

Maria Junghans fortæller både de store menneskelige dramaer og de helt små humoristiske hverdagsdramaer, hvor menneskets uperfekthed fører til nye erkendelser. Der var totalt udsolgt, da hun besøgte Randers Fortællerne i starten af 2020 med fortællingen om Carl Nielsen og hans hustru Anne Marie. Glæd jer til gensynet.

Steffen Sommerstedt er skuespiller og leder af Teatret Aspendos, og han fungerer desuden som fast vært og fortæller i flere fortællercafeer rundt om i Danmark. Steffen har arbejdet med fortælling i 25 år og har både myter, eventyr og hverdagsberetninger på repertoiret. 

Randers Fortællerne stiller selv med to knivskarpe og populære fortællere i form af Ann-Louise Lauridsen og Rune Green.

Sct. Mortens Vokalensemble byder på smukke sommerlige korsange for sang, musik og fortællinger klæder hinanden.

Så banen er kridtet op til en underholdende og hyggelig aften i haven bag klostret.

Praktisk: Deltagerne opfordres til selv at medbringe kaffe/te og kage. Ligesom de også selv skal medbringe stole eller tæpper til at sidde på. Til gengæld er arrangementet gratis. Man møder simpelthen bare op. Det kan være en god idé at møde tidligt op, hvis man gerne vil sidde tæt på de optrædende. Medbring gerne regntøj. I tilfælde af styrtregn vil arrangementet dog blive flyttet ind i Randers Klosters Festsal.

Aftenen starter kl. 19.00 og varer til ca. kl. 20.45 – uden pause.


MEDVIRKENDE * Rune Green * Ann-Louise Lauridsen *
SÆRLIGE GÆSTER * Maria Junghans * Steffen Sommerstedt * Sct. Mortens Vokalensemble *
LÆS MERE PÅ
www.randersfortaellerne.dk  

Arrangementet er støttet af Randers Festuge 2023

Læs mere...

Arrangører

Log på