Info

Tir. 15. aug.

16.00 - 18.00
Kirketorvet
Entré: Gratis
Arrangør: Korby Randers

Korby Randers, Museum Østjylland og Randers Bibliotek inviterer igen til ”Syng Randers Rundt” med temaet Salmer, sprut og smøger.
Der er 12 sangstoppesteder i Randers, hvor randersborgere kort vil fortælle om lokaliteten.

I år gælder det området omkring Sct. Mortens Kirke med en tur gennem minefeltet i Storegade – derfor temaet salmer, sprut og smøger.
Af sangstoppesteder kan nævnes ”Storkereden”, "Operaen", Det gamle højskolehotel, ”Jylland” – med juletræsfest! – og naturligvis Sct. Mortens Kirke.
Og I bestemmer selv ruten – start og slut, hvor I vil.

Som fortæller kan I blandt andre møde Jan Nørskov, Henning Kragh, Merete Halvorsen, Inger Kaad og Bent Martinsen.

Man får et specielt ”sangbykort”, så man kan orientere sig rundt i byen. Hvert kvarter i de to timer vil I få en lille oplevelse om lige præcis dét sted, I vælger - og måske oveni købet blive lidt klogere.

Lad os få fællessang på de forskellige sangstoppesteder med sange fra hele den danske sangskat. Der synges to sange ved hvert stop. Lokale kræfter vil bakke op med sang – og måske en guitar eller en harmonika? Så man skal blot møde op, hvor det passer jer bedst, og nå så mange poster, som I har lyst til. 

Læs mere på hjemmesiden syngrandersrundt.dk, hvor der er oversigtskort og liste over alle sangstoppesteder. Det vil også være muligt at hente ”sangbykortet” i en papirudgave på Randers Bibliotek eller på Museum Østjylland fra 1. august.

”Syng Randers Rundt” er for hele familien – og ganske gratis.

Arrangementet er støttet af Randers Festuge.

Læs mere...

Arrangører

Log på