Info

Søn. 13. aug.

12.00 - 14.00
Amfiscenen, Værket
Entré: Gratis
Arrangør: Værket & Turbinen

Alle ingredienser er der til, at det bliver en forrygende festlig dag for børn og barnlige sjæle, når Sparekassen Kronjylland inviterer til deres Store Familieshow. Dagen byder på hoppeborge foran Ridehuset og førsteklasses underholdning med Onkel Rejes Skide Skøre Gameshow samt konferencier Mek Pek – og det hele endda med fri entré.


I Sparekassen Kronjylland glæder vi os over igen i år at give alle børnefamilier gratis adgang til et brag af et show. I år har vi sørget for, at børnene kan opleve en af deres helt store helte, nemlig Onkel Reje. Randers Festuge er en uge, der samler byen, styrker fællesskaber og virkelig viser, hvad byen kan, når vi står sammen. Det er vi stolte af at bakke op om,” udtaler Mette Sommer, markedsføringskoordinator i Sparekassen Kronjylland.


Gode sange, gameshow og grin i lange baner
Børnefavoritten Onkel Reje melder klar, parat, start til en herlig eftermiddag, hvor han tager sit skøre gameshow med ud under åben himmel på Værkets Amfiscene. Her kan man se frem til både konkurrencer, tryllerier og alle de gode sange som ’Jeg kan ikke li’ at gå i bad’, ’Mormor’ og den poetiske ’Prutte prutte prutte’.


Randers gymnastiske Forening (RGF) tager desuden deres populære hoppeborge med og stiller op på Værkets parkeringsplads, så alle ungerne kan varme godt op med en god gedigen omgang hopperi, inden Mek Pek som dagens konferencier byder velkommen med godt humør og et par af sine gode sange.


Der vil også være mulighed for hilse på Sparekassen Kronjyllands elskede maskot Kronse i løbet af eftermiddagen.


Program for dagen
Kl. 12.00 – Pladsen åbner for hoppeborgsleg
Kl. 13.00 – Mek Pek byder velkommen
Kl. 13.10 – Onkel Reje underholder med ’Onkel Rejes Skide Skøre Gameshow’ (varighed ca. 45 min.)


Med fri entré.

Det er muligt at købe lækre, børnevenlige snacks samt kolde drikke på pladsen i løbet af arrangementet.

Læs mere på www.vaerket.dk

Læs mere...

Arrangører

Log på