Info

Lør. 12. aug.

20.00 - 23.00
Amfiscenen, Værket
Entré: 395 kr.
Arrangør: Værket & Turbinen

Gennem de seneste år har Alex Vargas og Saveus imponeret gang på gang, og har på hver deres måde fejet benene væk under publikum med deres intense liveoptrædener og ikke mindst træfsikre sange med noget på hjertet. Du kan derfor glæde dig til en fabelagtig dobbeltkoncert under åben himmel, når først Alex Vargas med band spiller solen ned, og dernæst tager Saveus med band over og sørger for en fantastisk afslutning på en festlig aften.

Om Alex Vargas
Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm med sin sjælfulde vokal, flotte melodier og en både edgy og emotionel vibe. Udover at have travlt med at turnere og spille en masse magiske koncerter har han også haft tid til at lave ny musik, som han udgiver på sit tredje album ’Big Big Machine’ i marts 2023, som vi allerede har fået forsmag på med de tre singler ’Yougazer’, ’Mama, I’ve Been Dying’ og ’Pages’. Du kan derfor allerede godt begynde at glæde dig til en koncert, der både byder på de spritnye sange og de store hits som bl.a. ‘Solid Ground’, ‘Higher Love’ og ‘Shackled Up’.

Om Saveus
Siden Martin Hedegaard meldte sin tilbagekomst til den musikalske verden under P3 Guld i 2015, har han sat barren højt. Publikum er blevet udfordret med episke musikalske værker og intense liveoptrædener, der kræver både opmærksomhed og indlevelse, og han er i løbet af kort tid blevet et stort livenavn herhjemme. Hits som ’Levitate Me’, ’Ready To Die’, ’Everchanging’ og ’Himalaya’ løftede Saveus op i den musikalske superliga. Og du kan glæde dig til at opleve en Martin Hedegaard, der er et disciplineret legebarn, som konstant søger højere og vildere, når han står på scenen!

Program for aftenen
Alex Vargas og Saveus spiller begge med fuldt band, og tidsplanen for aftenen forløber nogenlunde som skitseret nedenfor:

Kl. 19.00 – Pladsen ved Amfiscenen åbner.
Ca. kl. 20.00 –  Alex Vargas (1 x 75 min).
Ca. kl. 21.15 – Pause /change over.
Ca. kl. 22.00 – Saveus (1 x 75 min.).

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på