Info

Fre. 11. aug.

20.00 - 23.00
Amfiscenen, Værket
Entré: 395 kr.
Arrangør: Værket & Turbinen

Du kan godt begynde at glæde dig! For der venter intet mindre end en fantastisk festlig aften på Amfiscenen, når vi skyder vores Festuge-program i gang med en koncert, hvor du først har fornøjelsen af Shubberne og de mange Shu-bi-dua-hits, og dernæst Queen Machine, der fremfører Queens udødelige sange i deres spektakulære festfyrværkeri af et hyldestshow.

Bliv blæst bagover af Queen Machine
I mere end et årti har Queen Machine begejstret publikum herhjemme og i udlandet med deres formidable Queen-show, der rammer publikum i både hjerte og sjæl med Queens grandiose bagkatalog.

Du kan glæde dig til en storladen og kompromisløs koncert med en energi og spilleglæde fyldt med eksplosioner af konfetti, imponerende lysshow og fokus på den gode musik. Fra Queens uudtømmelige bagkatalog leverer Queen Machine hits såsom ‘We Will Rock You’, ‘Bohemian Rhapsody’, ‘I Want To Break Free’, ‘A Kind Of Magic’, ‘Don’t Stop Me Now’ og ‘Somebody To Love’. Queens sange fremføres med kærlighed, respekt og ikke mindst power af det sublime band, og arven efter legendariske Freddie Mercury løftes af karismatiske og storsyngende Bjarke Baisner.

Shubberne fejrer 50-års Shu-bi-læum
Hvad har de ikoniske numre ’Fed Rock’, ’Står På En Alpetop’, ’Lulu Rocken Går’, ’Karbad Baby’ og ’Generatorbouillon’ til fælles? De blev udgivet på Shu-bi-dua’s FØRSTE album i 1973!

Og i 2023 har Shu-bi-dua 50-års Shu-bi-læum, og det kan du blandt andet være med til at fejre, når Shubberne indtager Amfiscenen. For de gamle kan endnu!

Guitarist Claus Asmussen, som optog og mixede Shu-bi-duas plader og skabte den sound, vi alle kender samt keyboardspiller Willy Pedersen som med sit karakteristiske klaverspil og sans for finurlige rim gav os ’Askepot’, ’Vil du med mig’, ’We wanne be free …’ og mange flere, kommer og spiller deres største og mest elskede hits med samme autenticitet og sound som på pladerne. Foruden de to ”gamle” Shubber består bandet af de tre dygtige musikere og dedikerede Shu-bi-dua feinschmeckere: Karsten Lagermann (vokal), John Sørensen (bas) og Rasmus Grosell (trommer). Shubberne skaber en fest over alt, hvor de spiller, og som de selv siger: “Vi’ de eneste Shu-bi der dur!”

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på