Info

Man. 15. aug.

10.00 - 16.00
GAIA Museum
Entré: Gratis
Arrangør: GAIA Museum

Tanker og følelser kan ofte være vanskelige at forklare med ord, særligt når man lever med en stigmatiseret psykisk lidelse, som andre kan have svært ved at sætte sig ind i. For Hans, som for mange andre, var kunst en måde, hvorpå han kunne kommunikere med og skabe meningsfulde forbindelser til omverdenen.

Netop fordi kunsten spillede en så afgørende rolle i hans liv, var han en yderst produktiv kunstner, hvis værker blandt andet har fundet vej til Den Kongelige Kobberstiksamling på Statens Museum for Kunst. Hans’ detaljerige tegninger er udført i blækpen, tusch og akvarel og er kendetegnet ved deres drømmelignende kompositioner, hvor motiver såsom dæmoner og surrealistiske skikkelser, selvportrætter, religiøse symboler og psykedeliske narrativer ofte går igen.

Værkerne giver et ærligt indblik i kunstnerens indre verden, der på overfladen kan virke ukendt eller skræmmende, men som i vid udstrækning er farvet af tanker og følelser som de fleste af os nok kan nikke genkendende til. Udstillingen rummer også en serie abstrakte akryl malerier.

Hans Sandberg levede fra 1950-2016.

Læs mere...

Arrangører

Log på