Info

Lør. 20. aug.

21.00 - 23.59
Jazz & Folk Teltet
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Musikfond

Rio Grande er et seksmandsorkester, der spiller egne sange og udvalgte covers.  De elsker at optræde live, skabe stemning og feste med publikum. Deres musik er inspireret af støvet americana, country/western, rock og folk… Den akustiske sound er vigtig for Rio Grande. Guitar, banjo, violin, pedal steel, mandolin, bas, trommer udgør tilsammen deres lyd. De spiller både de storladne numre og de mere hurtige og hårdtpumpede. Rio Grande ser frem til en skøn aften i Randers :-)

 

Ideen med at starte et countryband fik Kristian under et længere ferieophold i USA. Mødet med amerikansk folk music og country & western scenen gjorde så stort et indtryk, at han vel hjemme igen fandt sammen med nogle musikalske venner, der lige så hurtigt blevet grebet af den unikke stemning, der findes i country musikken. Ikke kun selve musikken men også historien bag, samt cowboy- og teksttraditionen er uundværlige elementer i den helhed som countrymusikken udgør.

Rio Grande var lige fra starten ment til at være mere end et partyband og derfor består halvdelen af repertoiret af egne kompositioner. Dog må publikums genkendelsesglæde ikke undervurderes, og derfor har bandet indøvet numre af Garth Brooks, Hank Williams, Johnny Cash og andre af de store countryikoner.

Pressen skriver: Rio Grande er ligeglad med den store bølge af alternativ country. De spiller rigtig country. Sange der skiftevis fungerer til linedance, den ensomme lastbil chauffør eller andre der kan lide en gang fiddle, pedal steel og sange om de nære ting livet.

Arrangører

Log på