Info

Fre. 19. aug.

21.30 - 23.59
Jazz & Folk Teltet
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Musikfond

DET VAR ANNONCERET AT OGSÅ ROCK NALLE SKULLE VÆRE PÅ SCENEN, MEN HAN ER AF HELBREDSMÆSSIGE ÅRSAGER STOPPPET, MEN MICHELLE BIRKBALLE LOVER SAMMEN MED SIT BAND AT DE NOK SKAL HOLDE FESTEN KØRENDE........

To af landets absolut sejeste stemmer mødes, når Michelle Birkballe gentager succesen og endnu en gang inviterer Danmarks rock ’n’ roll konge Rock Nalle med på landevejen i 2022. 

Det er to forskellige generationer der mødes, men musikalsk er rødderne solidt plantet det samme sted - nemlig i den sorte amerikanske musik – rock ’n’ roll, soul og blues. 

At 78-årige Nalle har levet et hårdt liv er ingen hemmelighed, men stemmen er på toppen og udtrykket er stærkere end nogensinde.

Som Michelle siger:“Dette er også en hyldest til Nalle - det har han sgu fortjent !! Jeg har samlet et hold af musikere, der har spillet med ham gennem tiden og som virkelig mestrer lige præcis denne genre. Det bliver ikke bedre, så I kan godt glæde jer! Det er once in a lifetime”.

 

  1. januar 2020 udsendte Michelle Birkballe og bandet en live-udgivelse, der fik disse fine ord med på vejen:

 “Nalles autenticitet og udtryk er vitalt og det er svært at sidde stille til Michelle Birkballes rockhyldest. Hendes hæse stemme smelter fornemt sammen med Rock Nalles”

- Fyns Stiftstidende  

”Alle (red. sange) bliver serveret med sej, swingende spilleglæde, og det er en aldeles pragtfuld live-plade, der er kommet ud af Michelle Birkballes, Nalles og bandets anstrengelser. Man bliver glad i låget og sågar også ind imellem bevæget.”

- Jakob Wandam, Bluesnews.dk

Michelle Birkballe og Rock Nalle har tidligere optrådt sammen ved særlige lejligheder. 

Se hvordan det slår gnister i dette klip fra 2014 på TV2: 

https://youtu.be/I3SeHdTwylA 

Og her fra deres turné på en række af landets spillesteder:

https://www.youtube.com/watch?v=uEtEFIWq56Q

Band:

Jakob Baumgartner: guitar

Josef Baumgartner: piano

Ulrik Bust: sax

Jakob Skytte: bas

Eddi Jarl: trommer

Arrangører

Log på