Info

Søn. 14. aug.

15.00 - 17.30
Jazz & Folk Teltet
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Musikfond

Søndag eftermiddag er det Blæseorkestret Søndermarken, der står på scenen i teltet, og byder på et rigtigt familiearrangement.

Blæseorkestret Søndermarken er oprindeligt startet som et skoleorkester 1967, men har gennem tiden udviklet sig både musikalsk og til en selvstændig forening.

Blæseorkestret Søndermarken består til dagligt af et tambourkorps og et brassband. Der lægges stor vægt på det sociale samvær og specielt den store aldersforskel (pt. 6år – 44 år), gør at alle har det SUPER SJOVT sammen.

Orkestret har flere faste traditioner fx det årlige orkesterstævne med Skægkær Blæserne og Aabenraa Skoleorkester samt den store koncert i Jazzteltet i Randers Festuge med kendte solister deriblandt Tom McEwan, Mek Pek, Andrea Heick Gadeberg og Thomas Eje.

I år er solisten Martin Møller.

Martin Møller er til daglig Tømrermester på Norddjurs og er derudover sanger i bandsene 80’s inc og Electric Federation. Han har tidligere optrådt med bl.a. Randers Kammerorkester, Randers Egnsteater kor, Randers Jernbaneorkester med flere. Denne søndag optræder han så med Blæseorkesteret Søndermarken i Jazz & Folk Teltet

Arrangører

Log på