Info

Tor. 18. aug.

20.00 - 22.15
Turbinen
Entré: 200 kr.
Arrangør: Folkemusik i Randers

 

En koncert med Jane & Shane er altid en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Når de går på scenen, er deres energi og spilleglæde så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med.

Med rødderne solidt funderet i den britiske/irske folkemusik har Jane Clark og Shane Donnelly for længst bevist, at de ikke bare er fremragende musikere, men underholdere i særklasse.

Janes virtuose violin og Shanes alsidige guitarspil bevæger sig dog på tværs af genrerne og berør også det klassiske og jazzen i deres egne kompositioner, der hurtigt føles som sange, man altid har kendt.

Jane og Shane brød for alvor igennem herhjemme, da entertainer Niels Hausgaard tog dem med på sin turné ’Finer Han Kanten?’ i 2003 og siden har duoen også deltaget i de traditionsrige Ledreborg Slotskoncerter med DR Underholdningsorkester.

Glæd dig til at opleve duoens smittende musikalitet, eminente historiefortælling og ufattelige spilleglæde, der spreder sig ud fra scenekanten og gør det umuligt at sidde stille.

Ved at blive medlem af Folkemusik i Randers kan du spare 50,- på hver billet, du køber til et FiR-arrangement. (Max 4 billetter pr. koncert pr. medlem).
Bliv medlem her: https://www.folkemusikiranders.dk/

 

Arrangementet støttes af Randers Festuge.Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på