Info

Tir. 16. aug.

20.00 - 22.15
Hotel Randers
Entré: 150 kr.
Arrangør: Folkemusik i Randers

Repertoiret er de klassiske rock- og bluessange samt værker af egen tilvirkning, -alt fremført med en kompetent glæde… Og husk: Glæden ved at spille god musik mangedobler glæden ved at høre samme…

OLAV POULSEN har gennem den seneste snes år har høstet stor anerkendelse som en af landets allerbedste slideguitarister. Han bevæger sig ubesværet inden for genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.

 IVAN SAND er den mest solide og utrættelige rytmeguitarist ever. Ivan har spillet næsten al tid… Det enkle, ærlige, oprigtige og troværdige, har til alle tider kendetegnet hans virke, der bl. a. har taget inspirationen fra Neil Young til egne nye højder.

SØREN RISLUND som vel nok vel mest kendt for sit 40 årige humoristiske samarbejde med Jan Monrad, -men hallo: Søren var til sin første bluesfestival i 1964 og omtrent samtidigt købte han sin første mundharmonika. Bluesmusikken har aldrig sluppet sit tag i ham siden.

 

MIK SCHACK favner vidt: Fra kødgryder i TV over et stort tegnetalent til en af landets bedste vaskebrætspillere. Mik tog fingerbøllene på i 1970 og begyndte at spille med bl. a. Monrad & Rislund. Mik har til dato krattet i et uoverskueligt antal sammenhænge over det meste af verden.

 

Ivan Sand: Guitar, vokal

Søren Rislund: Mundharmonika, vokal

Olav Poulsen: Slideguitar

Mik Schack: Vaskebræt, vokal

 

Arrangementet støttes af Randers Festuge.

 

Billetsalg til Crazy Ivans

 

 

 

STØTTET AF RANDERS FESTUGE.

 
What do you want to do ?
New mail

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på