Info

Søn. 14. aug.

10.00 - 14.30
Amfiscenen, Værket
Entré: Gratis
Arrangør: Værket & Turbinen

Ta’ hele familien af sted til Sparekassen Kronjyllands Store Familiedag ved Værkets Amfiscene i Randers Festuge!

Der er gratis adgang til Sparekassen Kronjyllands Store Familiedag, hvor Amfiscenen bugner af underholdning fra både DR Ramasjang-helten Hr. Skæg og hulahoppende Miss Mia, og hvor parkeringspladsen er omdannet til et sandt slaraffen-legeland med hoppeborge, workshops og andre sjove aktiviteter til fri afbenyttelse.

Hr. Skæg
Kom og syng og fest løs med populære Hr. Skæg, der i mere end et årti har huseret på Ramasjang med begejstret nysgerrighed, galopperende fantasi og ikke mindst en imponerende serie af fantastiske sange, der har været med til at gøre læring let som en plet.

Med sig på Amfiscenen har han sit helt nye show, hvor han lover at gøre sit ypperste for at involvere publikum og gøre dagen til en mindeværdig, sjov og lærerig oplevelse. Uanset alder kan man stadig både synge med og hjælpe til med at løse de problemer, der opstår, når man har skæg med tal og bogstaver!

Miss Mia
Miss Mia har taget nogle af sine mest seje hulahop-tricks med, som hun viser (og lærer fra sig) i to hendes mest populære shows. Til Western-showet kan du lære at lave snurrende seksløbere, lassoer og rullende buske, og til Glitter-showet venter tricks som f.eks. glimmerflimmer, balkjoler, fortryllende portaler, og hun viser, hvordan du kan bygge enten en saloon eller dit eget slot af hulahopringe.

Miss Mia, der har optrådt i både Las Vegas, Californien, Nashville og Tyskland viser desuden et flot hulahop-show med mange ringe og magiske tricks. Alle kan være med i den sjoveste hulahop-fest, så tag enten din egen hulahopring med eller lån en af Miss Mia!

Legeland under åben himmel
Udover den skønne underholdning på Amfiscenen står Randers gymnastiske Forening for at omdanne Værkets parkeringsplads til ét stort legeland med hoppeborge, Dino-rutsjebane og andre sjove hoppepuder. Det bliver også muligt at prøve kræfter med en mini-forhindringsbane, for de mindste børn er der motoriklegeland, og så vil RgF desuden afholde workshops i parkour og spring. Lege- og RgF-aktiviteterne foregår i tidsrummet fra kl. 10.00-14.00.

Dagen igennem vil der også være mulighed for hilse på Sparekassen Kronjyllands elskede maskot Kronse.

Program
Kl. 10.00 – Pladsen åbner for leg, hoppeborge og aktiviteter (bl.a. parkour- og spring-workshops)
Kl. 10.45 – Miss Mias Western Hulahop-show, Amfiscenen (varighed ca. 30 min.)
Kl. 12.00 – Syng med Hr. Skæg Live, Amfiscenen (varighed ca. 50 min.)
Kl. 14.00 – Miss Mias Glitter Hulahop-show, Amfiscenen (varighed ca. 30 min.)

Læs mere...

Arrangører

Log på