Info

Tor. 18. aug.

16.00 - 18.30
Tronholmparken
Entré: Gratis
Arrangør: RgF

PARKOUR – Den ultimative bevægelseskunst. Har du lyst til at udfordre dig selv og få en god balance, muskelstyrke, smidighed og kondition, så er parkour lige noget for dig. Parkour handler bl.a. om at bevæge sig fra A til B på den hurtigste og mest effektive måde udelukkende ved at bruge kroppen. Det frie kreative element er en vigtig del af parkourtræningen. Her er udøverne selv skabende og nørder med det de lige præcis selv har lyst til. Fællesskabet er et vigtigt omdrejningspunkt og evnen til at hjælpe og udfordre hinanden til nye ting, tricks og bevægelser. 

Til træningen starter vi altid fælles for derefter at dele op i mindre grupper. Dette giver mulighed for at dele op i alder og niveau så alle får mest muligt ud af træningen.

16.00-17.00 alder 6 år til 11 år. 17.00-18.30 alder 12 år plus


Under træningen på Tronholmen bruger vi parkouranlægget som består af vindmøllevinger, en reberbane, møllesten, skærebord fra en mejetærsker, togskinner, sveller, toghjul, togvogn og et stort tandhjul. Det er autentiske eller stilistiske elementer fra den lokale industri, som tilsammen fortæller noget af historien om industribyen Randers. Tjek link:

 https://www.randers.dk/borger/fritid-og-kultur/til-dig-der-driver-en-forening-eller-en-aftenskole/idraetsanlaeg-og-parker/randers-industri-parkour/

Læs mere...

Arrangører

Log på