Info

Ons. 17. aug.

09.30 - 13.00
Familiehuset
Entré: Gratis
Arrangør: Randers City forening

Kirsten og Stine byder på kaffe og morgenbrød og har disse dage ekstra fokus på kærlighedens 5 sprog og bækkenbundens funktionalitet, i Familiehuset i Brødregade. Et tilbud for alle gravide, barslende mødre og mødre. 

Kom forbi til en kop kaffe og en snak mellem kl 9:30-13:00 (morgenmad 9:30-10:30, kaffe frem til kl 13:00)

Sexolog Stine Jensen fortæller om kærlighedens 5 sprog og Psykomotorisk terapeut og ammevejleder Kirsten Boelsmand fortæller om bækkenbundens funktionalitet.

Herudover kan man også søge en god snak, sparring, råd og vejledning.

Kirsten er uddannet ammevejleder og er professionsbachelor i Psykomotorik, og har dygtiggjort sig inden for graviditets-, fødsels- og efterfødselsområdet og brænder for at give en tryg start i moderskabet! Hun driver til daglig Rhea Care, hvor der tilbydes nærværende vejledning, hjælp og støtte, med fokus på hele moderen – fysisk som psykisk.

Hos Rhea Care tilbydes:
– Kropslig fødselsforberedelse
– Kropsterapi og afspænding
– Ammevejledning og -forberedelse
– Vikle for begyndere
Kontakt:
Telefon: 28354786
E-mail: kontakt.rheacare@gmail.com

Stine er klar til en snak omkring kærlighed og parforhold. Eller måske en snak om hvordan man får gang i kærlighedslivet igen efter fødslen.
Vejledning i parforholdet og intimitet, er lige så vigtigt som at gå til lægen. Særligt i en tid med små børn er det vigtigt at tage sig af parforholdet.
Familie forøgelse er en dejlig ting. Graviditet er også en dejlig ting.
Men hvor går man hen når man oplever en masser forandringer med kroppen under graviditeten som man ikke forstår og som jordmorderen ikke taler om?
Forandringer som kan være svære at tale med veninder, partner eller læge om. Forandringer som påvirker lysten. Forandringer som påvirker intimiteten. Forandringer som påvirker parforholdet. 
tlf:24472649 stine@minforandring.dk

Læs mere...

Arrangører

Log på