Info

Ons. 17. aug.

20.00 - 22.00
Ridehuset, Værket
Entré: 150 kr.
Arrangør: Værket & Turbinen

Det bliver for sjette gang i træk, at Randers trækker i det bluesede festtøj, når der skal deles statuetter ud til landets bedste bluesmusikere. Det bliver en festlig, genreudvidende aften for alle musikelskere, både udøvende og publikum, der vil opleve forskellige inkarnationer af bluesens mange ansigter. Fra det traditionelt forankrede til det overraskende – alt sammen med en tydelig blå tråd gennem musikken.

Om prisuddelingen og bluesfejringens tilbagevenden udtaler Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez:

“Bluesmusikken er jo uden tvivl en af de vigtigste grundsten for det meste af den musik, vi til daglig præsenterer på Turbinen, og det er simpelthen fantastisk, at vi nu for sjette gang får lov at åbne dørene for årets største bluesfest her i Randers. Genren har traditionelt set altid haft gode kår her i byen, og sammen med vores gode samarbejdspartnere glæder vi os til endnu en storslået aften i de blå toners tegn.”

 

DMA Blues 2022 arrangeres af JazzDanmark, ROSA, Tempi (genreorganisationen for folk, world og beslægtede musikalske strømninger) samt Turbinen, Randers med støtte fra Randers Festuge og Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik.

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på