Info

Lør. 13. aug.

20.00 - 22.00
Amfiscenen, Værket
Entré: 395 kr.
Arrangør: Værket & Turbinen

Uanset om du er typen, der klasker dig selv på lårene, græder af grin eller småklukker for dig selv, så kan du være sikker på, at der venter en fantastisk sjov aften, når du under åben himmel kan nyde fem meget forskellige komikere, der alle har det til fælles, at de er hundrede procent træfsikre i sjov, gak og gøgl.

Aftenens komikere                 

Johnny Robertson er et af de nye navne, vi spår en storslået fremtid. Han er original og personlig i sit materiale, og du kender ham måske fra tv-programmet Zulu Open Mic. Han blev kåret som et af de ”Tre nye håb” ved Zulu Comedy Galla i 2019, og var finalist ved DM i STAND-UP 2019.

Peter Werner er vinder af DM i STAND-UP 2021, og har siden sin debut på den danske standup-scene i 2017 stormet frem med sin hudløst ærlige, energiske og nærværende stil. Han slog sit navn fast i 2018, da han ved Zulu Comedy Galla blev kåret som det nye håb, og siden er det blot gået slag i slag.

Jonas Mogensen er både standupkomiker og manuskriptforfatter. Han vandt talentprisen ved Zulu Comedy Galla i 2015, og året efter satte han streg under sit talent, med sin optræden i operaen til Zulu Comedy Galla 2016. Han har desuden været fast inventar på Comedy Aid, været tekstforfatter på tv-programmet ’Dybvaaaaad!’ og medvirket som skuespiller i sketchprogrammerne ’Grand Danois’ og ’Er Vi Der Ikke Snart?’

Christian Fuhlendorff har i over 20 år skinnet igennem på den danske comedy-scene med sin egen unikke blanding af absurditeter, hurtige replikker og underholdende observationer, som han har brilleret med i sine mange onemanshows. Han er også kendt som tv- og radiovært, podcast-skaber, manuskriptforfatter og skuespiller.

Mick Øgendahl har været med i front i mange år, og er sammen med Fuhlendorff en af Danmarks mest populære komikere. Dykker man ned i Øgendahls cv støder man på intet mindre end fem onemanshows. Dertil kommer en imponerende række af teaterforestillinger, film og tv-udsendelser.

Aftenens program
Kl. 20.00-20.10 Johnny Robertson
Kl. 20.10-20.20 Peter Werner
Kl. 20.20-20.45 Jonas Mogensen
kl. 20.45-21.05 Pause
kl. 21.05-21.35 Christian Fuhlendorff
kl. 21.35-22.05 Mick Øgendahl

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på