Info

Fre. 12. aug.

20.00 - 23.00
Amfiscenen, Værket
Entré: 395 kr.
Arrangør: Værket & Turbinen

Det er to eminente spillemænd med fødderne solidt plantet i legendarisk dansk musikhistorie, der spiller op til fællessang, dans og folkefest uden lige på åbningsaftenen for Randers Festuge.

Første del af aftenen kan du nyde, når Poul Krebs m. band tager sin populære poprock og sit østjyske lune med under den åbne himmel. Dernæst tager Lars Lilholt Band over og fortsætter folkefesten med folkrockende højt humør og spilleglæde.

Poul Krebs m. band
Poul Krebs taler med en underspillet facon til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og kan samtidig dykke ned i vores fælles nutid og fremtid. Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, han har spillet mere end 1.000 koncerter og udgivet utallige album, som tilsammen er solgt i langt over en million eksemplarer.

Poul Krebs forstår at levere historier fra hverdagens trummerum med udgangspunkt i sporadiske observationer, sindets afkroge og livets relationer. Historier fra Poul Krebs sætter sig i hjertekulen, og det har de gjort siden 70’erne. Krebs er en af poprocks bedste iagttagere – en evne som tager form i hans musik og hans ubetingede nærvær på scenen.

Lars Lilholt Band
’De Lyse Nætters Orkester’ er en institution på den danske live-scene. Det otte mand store orkester er en altid meget solid og velspillende maskine, som er medvirkende til, at Lilholts stærke repertoire bliver leveret med en spilleglæde og en præcision, der altid skaber en fest af de store.

I 2021 fik Lars tildelt hele 3 priser: Dansk Musiker Forbunds hæderspris for sit mangeårige virke, Årets Steppeulv, som er musikkritikernes pris der hylder sangskriverværket hos Lars Lilholt, samt Traditionsprisen ved Danish Music Awards Roots.

Aftenens sætliste byder på en buket af sange fra Lilholts kæmpestore bagkatalog. Glæd dig bl.a. til store hits som ’Den Hvide Dværg’, ’Cafe Måneskin’, ’Kald Det Kærlighed’, ’Kong Pukkelryg’ og ’Onkel Christian’ samt ikke mindst sangen ’Gik I Byen Med Det Grimme Hold’ og hittet ’New Boo’ af Kwamie Liv som Lars succesfuldt fordanskede i tv-programmet ’Toppen af Poppen’.

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på