Info

Søn. 14. aug.

10.00 - 15.00
KlatreAutomaten
Entré: 195 kr.
Arrangør: KlatreAutomaten

#klatringforalle

Indendørs klatrehal med 16 meter til loftet og automatisk sikring, så alle kan være med både store og små.

Vi har mange forskellige klatrevægge i forskellige højder - én af gæsternes favoritter er vores væg, hvor der hænger møbler, du skal klatre på ? Og så er der aktiviteter både nybegyndere og øvede - vi skal nok finde en god udfordring til dig!

"JEG HAR IKKE PRØVET DET FØR, HVAD GØR JEG?"

Når du møder op i KlatreAutomaten hjælper vores uddannede instruktører dig godt igang. Og instruktøren er til stede under hele dit besøg.

Først klarer vi alt det praktisk med betaling og vores blanket om regler og ansvar. Bagefter skal vi bare have det super sjovt indtil der er gået ca 2 timer, og dine arme siger stop ?

Vi hjælper dig med at få klatreselen på og giver herefter en instruktion i at bruge sikkerheden og klatrevæggene. Er der brug for ekstra hjælp eller gode tips, står instruktøren til rådighed under hele dit besøg.

Og får du brug for en pause undervejs har vi en cafe, hvor du kan købe lidt at drikke og en snack - det er også tilladt selv at medbring mad og drikke, som også kan nydes udenfor ved vores borde/bænke.

---

BOOKING FOREGÅR ONLINE på vores hjemmesiden ellers ring altid gerne på 61100806, for at høre om der er plads.

Inklusiv i prisen er det nødvendige klatreudstyr og 2 timers fri leg.

Vi udlejer IKKE klatresko, men du må gerne medbringe dine egne. Ellers skal du bare tag noget tøj på du kan bevæge dig i og et par gode sko

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på