Info

Ons. 17. aug.

19.00 - 20.45
Randers Klosters Have
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Fortællerne

Randers Fortællerne er klar med…

HISTORIER i HAVEN

Randers Fortællerne inviterer igen til en festlig og stemningsfuld aften i haven bag Randers Kloster. Det sker i samarbejde med koret Sct. Mortens Vokalensemble, som både vil levere sangnumre og synge fællessang med publikum mellem historiefortællernes optræden.

De to foregående år blev arrangementet et tilløbsstykke og Randers Fortællerne tager nu tråden op og gentager succesen med en forunderlig aften med gratis underholdning uden tilmelding det fri.
Deltagerne opfordres til selv at medbringe kaffe/te og kage. Ligesom de også selv skal medbringe stole eller tæpper til at sidde på. Til gengæld er arrangementet gratis. Man møder simpelthen bare op. Det kan være en god idé at møde tidligt op, hvis man gerne vil sidde tæt på de optrædende, som muligvis ikke bruger mikrofon. Medbring gerne en lun trøje og evt. regntøj. I tilfælde af styrtregn vil arrangementet blive flyttet ind i Randers Klosters Festsal.

Til at dele ud af kræmmerhuset fyldt med gode historier er Lisbeth Nielsen, Rune Green, Lisbeth Østergaard, Bjarne Jensen, Anne-Mie Dollerup og Aase Klith. Alle er toptunede og klar til at fortælle gode historier lige ud af hovedet og uden manuskript. Vi skal også synge sammen og lytte til kormusik fra koret Sct. Mortens Vokalensemble. Aftenen starter kl. 19.00 og varer til ca. kl. 20.45.

Medvirkende er Randers Fortællerne Lisbeth Nielsen, Rune Green, Lisbeth Østergaard, Bjarne Jensen, Anne-Mie Dollerup og Aase Klith.

Særlige gæster er Sct. Mortens Vokalensemble.

Fotos: Mit Perspektiv

"Historier i Haven" er støttet af Randers Festuge 2022

I år er det 30 år siden at grundstenene til Randers Fortællerne blev lagt i FOF-regi i Randers Ugen af daværende forstander for FOF Bent Olesen og fortæller Vibeke Svejstrup.

Læs mere...

Arrangører

Log på