Info

Tor. 18. aug.

10.00 - 18.00
Randers Kommune
Entré: Gratis
Arrangør: Frivilligværket

Det lokale frivilligcenter Frivilligværket vil markere Randers Festuge 2022 med en Fællesskabsstafet.

En Fællesskabsstafet er en aktivitet, som kan skabe møder på tværs af lokale fællesskaber og bringe både frivillige foreninger, kommunale institutioner og andre organisationer sammen i ét stort fællesskab.

Formålet er at synliggøre de mange forskellige fællesskaber i Randers og omegn - både så deltagerne bliver bevidste om hinandens eksistens, men også så udefrakommende kan få indblik i de mange fantastiske fællesskaber, som de kan blive en del af. 

I centrum for stafetten er en depeche, som skal bringes rundt blandt de mange forskellige fællesskaber. Om det skal ske på gåben, i løb, i bil, på cykel eller noget helt femte er op til deltagerne selv.

Undervejs kan der laves stafetstop hos de deltagerne fællesskaber, som fx. arrangerer åbent hus, fællesspisning eller lignende.

Stafetten løber af stablen i Randers Festuge i uge 33. Hvor mange dage den strækker sig over afhænger af mængden af deltagere depechen skal rundt til, men vores udgangspunkt er d. 19.- 20. august. Ved stor interesse kan vi sætte flere dage på.

Tilmelding senest d. 27. juni via frivilligvaerket.nemtilmeld.dk

Læs mere...

Arrangører

Log på