Info

Tir. 17. aug.

19.00 - 21.00
KlatreAutomaten
Entré: 295 kr.
Arrangør: Klatreautomaten

Vi har inviteret Heidi Nørgaard Machon i KlatreAutomaten til at give en kort peptalk med fokus på DIN egen velvære.

Læs mere om Heidi og hendes baggrund her.
Heidi er bl.a. uddannet personlig træner og vanecoach, hvorfor vi tænker hun er den helt rigtige til at give os kvinder en god peptalk til at leve det gode liv.

Når vi har hørt Heidis peptalk skal vi prøve noget vi (måske) ikke har prøvet før - så tager vi nemlig klatreseler på og giver den gas på KlatreAutomatens super fede klatreaktiviteter. Her skal vi grine, gispe og heppe på hinanden - og garanteret er der mange, der klatrer helt til tops. 

 

Der er et begrænset antal billetter, så skynd dig at hive fat i din veninde/mor/datter og book plads allerede nu. Din booking er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra os på mail. Vi anbefaler at alle er min. 15 år og alle under 18 år skal have en voksen med.

Inkl. i prisen er ca 30 min. peptalk fra vanecoach Heidi Nørgaard Machon og mulighed for at stille spørgsmål bagefter. Klatring i op til 16 meters højde med en kyndig instruktør til stede. Samt let forplejning.

 

Alle skal naturligvis fremvise gyldigt coronapas og vi holder os løbende opdateret ift. eventuelle restriktioner og anbefalinger.

 

Har du en mand, der er misundelig? Bed ham kontakte os, så laver vi helt sikkert også en mande aften en anden dag. ;-)

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på