Info

Man. 16. aug.

14.00 - 16.00
Østervold
Entré: Gratis
Arrangør: Vandmiljø Randers

Vær med, når det nye grønne og blå Østervold officielt indvies. Vandmiljø Randers og Randers Kommune inviterer til åbningsfest for alle - naturligvis under de gældende corona-retningslinjer.

Det første synlige skridt på rejsen hen mod et Randers, hvor by og vand er kommet tættere på hinanden, kan nu ses på Østervold. Det blå element er kommet ind på volden med det nye regnvandsbassin, smukke beplantninger og små terrasser. Der er blevet plads til velvære, fællesskab og oplevelser i dette nye byrum.

Programmet
Tiderne er cirka-tider.

14:00-14:20

Taler og officiel indvielse ved borgmester Torben Hansen og formand i Vandmiljø Randers’ bestyrelse Anders Burlund.

14:30-15:00 

Fællessang omkring bassinet akkompagnieret ved lokale kunstnere på guitar og vokal. Herefter lækker blød musik til dem, som blot vil sidde og nyde bassinet, planterne og stemningen.

15:00 og 15:30

Guidet tur med projektledere fra Randers Kommune og Vandmiljø Randers. Rig mulighed for at spørge ind og få mere info om bassinet, belysningen og Østervold som hovedvej for regnvand.

14-16

Fri vandbar: Sluk tørsten i vand fra 2 af Vandmiljø Randers’ vandværker (Fårup og Mejlby). Undergrunden giver smagsnoter, så smag med og se, om du har et favorit grundvandsmagasin ;)

Læs mere... Pressemeddelelse

Arrangører

Log på