Info

Søn. 15. aug.

11.30 - 14.00
Skt. Andreas Kirke
Entré: Gratis
Arrangør: Skt. Andreas Kirke

Søndag d. 15. august kl. 11.30 fejrer Skt. Andreas Kirke 50-års jubilæum. Provsten og biskoppen kommer på besøg, hvoraf sidstnævnte holder prædikenen i dagens anledning. Ved gudstjenesten medvirker, foruden kirkens egne præster, også Skt. Andreas Kirkes Pigekor og Aspirantkor, samt Marianne Leth og Søs Friborg Kjeldgaard, som til daglig er henholdsvis fløjtenist og fagottist i Randers Kammerorkester.

I forbindelse med kirkens jubilæum har komponisten Thomas Lennert skrevet musik i form af et stort jubilæumsværk, som består af godt og vel en håndfuld korsatser skrevet specielt til kirken og dens kor. Ved jubilæumsgudstjenesten uropføres to af disse korsatser, Vi vokser i det grønne og Vi fester. Desuden vil menigheden også få mulighed for at synge med på kirkens nye skønne jubilæumssalme, Højt til loftet, også skrevet af Lennert.
Thomas Lennert er kendt for at skrive lækre iørefaldende melodier, og har mere end 500 kompositioner bag sig. Også denne gang har han formået at lave flotte melodier og tekster, som fanger børn, unge og gamle.

Efter gudstjenesten vil der være frokost for alle i de dertil opstillede telte bag kirken. Alle er velkomne og det koster ikke noget at deltage i fejringen.

De til den tid gældende corona-restriktioner overholdes naturligvis.

Tilmelding til spisning på kontor@andreaskirke.dk eller ring på tlf. 86 43 29 02

 

Vi håber at mange af jer, der er kommet i kirken gennem tiden, har lyst og mulighed for at være med til at fejre denne særlige begivenhed.

 

Hadsundvej 81, 8930 Randers NØ

 

Arrangører

Log på