Info

Lør. 14. aug.

20.00 - 21.15
Værket
Entré: 295 kr.
Arrangør: Værket

AFLYST AFLYST AFLYST 

 

… når det gælder gudsbenådet rock ‘n’ roll, så når ingen andre den vestjyske verdensmand til sokkeholderne i det her land.
– Musikmagasinet Gaffa i deres 5-stjernede anmeldelse af Johnny Madsen Band live.

Johnny Madsen Band byder på beske ballader, blues og bersærker boogie, når de gæster Værkets Amfiscene under Randers Festuge.

Den vestjyske rock ‘n’ roller har igen samlet sit overordentligt stærke hold med Knud Møller, Henrik From og Niels ‘Nello’ Mogensen på henholdsvis guitar, trommer og bas for at levere sommer- og fællessangsstemning på Værkets udendørsscene. Det er tilladt allerede nu at begynde at glæde sig til genhør med Madsens største som: ‘Æ Kør O Æ Motorvej’, ‘Færgemanden’ og ‘Johnny the Blues’.

Madsens seneste udspil ‘Godt Nyt’ fra 2015 står stadig som en klassisk Madsen-plade og fik adskillige rosende ord med på vejen ved udgivelser. Pladen indeholdt nyklassikere som ‘Godt Nyt’ med Johan Olsen fra Magtens Korridorer og den stærke ‘Aldrig Mere’, hvor Johnny Madsen synger til sin afdøde datter.

Glæd dig til rendyrket rock ‘n’ roll og en forrygende lørdag aften på Værkets Amfiscene den første weekend i Randers Festuge!

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på