Info

Tor. 19. aug.

16.30 - 18.30
Værket
Entré: Gratis
Arrangør: Værket

Randers Festuge byder velkommen til sene eftermiddagskoncerter med Mathilde Falch, Claus Hempler og Phlake (Akustisk). De tre artister spiller hvert deres sæt, og pladsen åbner kl. 15.30. Husk at der skal indløses en (gratis) billet for at få adgang til Amfiscenen.

Mathilde Falch
Singer/songwriteren har siden debuten i 2009 turneret flittigt og opbygget et trofast publikum. Falch tør at tage chancer med sin lyrik og at eksperimentere på tværs af genrer. Hendes kompromisløse sangskrivning har overbevist anmeldere gang på gang, og J.P. noterede sig blandt andet: “Mathilde Falch er en imponerende moden og fuldt flyvefærdig sangskriver“, mens Søndagsavisen skrev: “Det oser langt væk af nærvær, indlevelse og gennemtænkte tanker og tekster“.

Claus Hempler
Siden udgivelsen af ”Kufferten Fuld Af Mursten” i 2019 har Claus Hempler optrådt for fulde sale over hele landet (indtil Corona kom væltende med sine begrænsninger). Albummet var Hemplers første på dansk, og spilles flittigt på radiostationer såvel som på streamingtjenester. Claus Hempler modtog i januar 2020 to priser ved Steppeulven (Årets Album og Årets Tekstforfatter), og vandt desuden også to Carl-priser (Årets Komponist og Årets Tekstforfatter). Hans seneste to koncerter på Turbinen har været totalt udsolgte, og nu venter der en ny intens oplevelse – denne gang under åben himmel.

Phlake (Akustisk)
Succesen kom lynhurtigt for Phlake, der på rekordtid nåede at optræde på Orange Scene, vinde fem DMA-priser og udgive to albums. Siden er flere kommet til, og seneste udspil (‘T.I.D.O.Y.S.’ der udkom i maj 2020) scorede hele seks ud af seks stjerner i musikmagasinet GAFFA. Med hits som ‘The Rascall’, ‘Angel Zoo’ og ‘Waited All Summer’ har den velsmurte R&B pop-maskine for længst manifesteret sig på den danske popscene. Denne sommeraften i Randers Festuge præsenteres Phlake i akustisk set-up med forsanger Mads Bo Iversen ved mikrofonen.

Læs mere...

Arrangører

Log på