Info

Tir. 17. aug.

20.00 - 21.00
Turbinen
Entré: 230 kr.
Arrangør: Værket

Kom tæt på L.O.C. den 17. august i Ridehuset i Randers.

Kom med til en eksklusiv snigpremiere på numrene Fuck L.O.C. og et live-interview med L.O.C. selv, når GAFFA og Turbinen præsenterer lyttesession og eksklusiv artist talk med raplegenden. Det ene af kun to helt unikke events denne sommer.

Ud over en smagsprøve på det endnu ikke udgivne materiale, vil aftenen byde på et live-interview med L.O.C., foretaget af GAFFAs mangeårige skribent Michael Gonzalez, der også er musikansvarlig på Turbinen – og har interviewet Liam et hav af gange.

L.O.C. er et af de helt tunge navne på den danske musikscene, hvor han i mere end snart to årtier har domineret hitlisterne, radiofladen og livescenerne herhjemme. Han har indspillet mere end 250 sange, produceret og udklækket nye artister og været en både kontroversiel, kommercielt succesfuld og grænsesøgende kunstner i to årtier, og denne aften kan du komme helt tæt på manden og hans musik.

Dyk med ned i fortællingen om Fuck L.O.C. på Turbinen og få et helt unikt indblik i L.O.C.s arbejdsproces, samarbejdet med de forskellige producere og gæster på albummet samt fortællinger fra livet som dansk raplegende. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål fra salen.

Læs mere, evt. køb billet...

Arrangører

Log på