Info

Tir. 17. aug.

10.00 - 22.00
Havhuse v. Mellerup
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Event

TID: 17. aug. kl. 10.00-22.00
KATEGORI: Performance
RUTE: Fra Havhuse via Mellerup og Randers Centrum til Helsted
DELTAG: Vandringen kan opleves online
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

VANDRING UDEN TITEL

Mikkel Elming vandrer fra sit hjem i Havhuse på Norddjurs til sit barndomshjem i Helsted – en forstad på kanten af Randers’ bygrænse. Landskabet mellem de to huse er velkendt for ham og rummer mange steder, som er en del af hans personlige historie. Ruten er ikke fuldstændigt fastlagt. Elming vil følge sin nysgerrighed og opsøge de steder i landskabet, som vækker minder.

En gang hver time registrerer Elming sin rute og tager noter af turen i forhold til det, som filosoffen Félix Guattari kalder ”de tre økologier”: Den miljømæssige, den sociale og den mentale økologi. De tre økologier er tænkt som et holistisk perspektiv på de økologiske kriser, som vi står overfor. Elming vil anvende dem til at beskrive det nærværende landskab. Hver time live-streamer han sin håndskrevne notering.

 

 

OM KUNSTNEREN

Mikkel Elming er kurator med særlig interessere for metakommunikation, stedspecificitet, performativitet, samarbejde, fremme af nye kunstnerskaber, socialt engageret kunst, politik og æstetik som erkendelsesteori.

Elming arbejder til daglig på Kunsthal Aarhus. Han er medskaber og tidligere leder af Foreningen for Samtidskunst og kunsthallen Regelbau 411.

 

Arrangører

Log på