Info

Lør. 14. aug.

05.30 - 18.00
Randers Centralsygehus
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Event

TID: 14. aug. kl. 05.30-18.00
KATEGORI: Drama
RUTE: Start ved Randers Centralsygehus via landskabet omkring Randers til endnu uvist slutsted
DELTAG: Vandringen kan opleves online
Live-stream hver hele time på www.facebook.com/walkinglandscapes

SOM VINDEN BLÆSER

Med noter af absurd humor og åndeløs spænding inviterer Bank & Rau jer derhjemme, bundet til skærmen, med på en psykologisk og fysisk rejse gennem et postcoronialt midtjysk landskab.

Den vilde ulvetæve Hylet undslipper i ly af folkestyrets kollaps sin indlæggelse på Randers Centralsygehus. Sammen med den nu arbejdsløse portør Jan/Jannie begiver hun sig ud på en dannelsesrejse gennem det postcoroniale landskab omkring Randers. Undervejs slår de følge med den desillusionerede PET-agent Skyggen.

Vil mødet med landskabet og de primitive daglige gøremål ændre trioen?

Vil Hylet genfinde sin vildskab og dermed blive en trussel mod sin ven?

Hvad skal Jan/Jannie stille op med sit plejer-/servicegen? Og vil Skyggen kunne sætte sig fri fra sine egne sort/hvide forestillinger om de gode og de onde i verdens magtbalance?

Følg med lørdag 14. august, når dramaet udspiller sig, bid for bid, time for time, live, på din skærm.

 

OM KUNSTNEREN

Lone Bank og Tanja Rau har siden 1999 fungeret som et FÆLLESRUM for kunstnerisk refleksiv leg og udøvelse. Duoen arbejder med et værkbegreb, der befinder sig et sted mellem Møde, Handling, Scene og Skulptur. Samarbejdet voksede ud af et eksperimenterende klima på den professorløse skole for Mur & Rum på det Kgl. Danske Kunstakademi.

Bank & Rau er interesserede i [kunst]værket som et fælles rum i modsætning til det dyrkede (mandlige!) kunstnerego. De er optaget af menneskets universelle og umiddelbare udtryksformer, som børns leg, i menneskers dekoration og udformning af klæder, redskaber, møbler og huse. Og ikke mindst optaget af hverdagens gentagelser; måltider, rengøring, reparation og omsorg. Siden har narrativerne omhandlet fællesskabets mange former og forpligtelser som familien, virksomheden, institutionen, staten.

Læs mere på: www.bank-rau.dk

 

NB! Vandringen starter kl. 5.30 pga. solopgang. Herefter live-streames der hver hele time.

Arrangører

Log på