Info

Fre. 13. aug.

17.00 - 00.00
Café von Hatten
Entré: 70 kr.
Arrangør: Café von Hatten

Siden året 1981 har musikforeningen Café Von Hatten være hjemsted for frivillighed, mangfoldighed og kulturel udfoldelse for nybegynder som for øvede perfomere. I 4 årtier har stedet været drevet 100 procent af frivillige kræfter, og dette har skabt et omsiggribende netværk af folk med tilknytning til stedet på Von Hattenstræde 7 i centrum af Randers. Vi ønsker at fejre alle minderne fra de sidste 40 års kulturelle ægteskab med manér, og dette gør vi først og fremmest i Randersugen med 2 dages koncert og tilstødende optog igennem centrum af Randers i samarbejde med Randersgarden. 

Det er sådan når man er et spillested med så mange års erfaringer, gode forbindelser og glade musikere, at det er vanskeligt at presse alle kunstnerne ind på 1 døgn, så derfor har vi valgt at sprede oplevelsen udover 2 dage. Dette arrangement omhandler 1. dagen den 13. August 2021. 

Vi sparker simpelthen vores 40 års jubilæum i gang med en kultur-kosmisk komet i form af Embryo og House of Secrets.

Embryo - spiller stoner-rock og man kan tydeligt høre at de drager inspirationen fra den hårde rocks spæde begyndelse i England hen over de amerianske sumpstater og helt til nordens allermørkeste mystiske skove. Dette gør at du får en musikalsk oplevelse som er så enestående, at den faktisk kun kan gengives på Von Hattenstræde 7. Så kom frisk og vær med til at fejre måske Danmarks skønneste spillested.

House of Secrets - 

 

Der vil blive oprettet en begivenhed på Facebook hvor billetpris, koncertstart og andet information vil fremgå. 

Vi glæder os til at se jer! 

Link til event på Facebook her: https://www.facebook.com/events/561091208631319/?acontext=%7B%22action_history%22%3A

Arrangører

Log på