Info

Lør. 14. aug.

17.00 - 00.00
Café von Hatten
Entré: 70 kr.
Arrangør: Café von Hatten

Siden året 1981 har musikforeningen Café Von Hatten være hjemsted for frivillighed, mangfoldighed og kulturel udfoldelse for nybegynder som for øvede perfomere. I 4 årtier har stedet været drevet 100 procent af frivillige kræfter, og dette har skabt et omsiggribende netværk af folk med tilknytning til stedet på Von Hattenstræde 7 i centrum af Randers. Vi ønsker at fejre alle minderne fra de sidste 40 års kulturelle ægteskab med manér, og dette gør vi først og fremmest i Randersugen med 2 dages koncert og tilstødende optog igennem centrum af Randers i samarbejde med Randersgarden.

Det er sådan når man er et spillested med så mange års erfaringer, gode forbindelser og glade musikere, at det er vanskeligt at presse alle kunstnerne ind på 1 døgn, så derfor har vi valgt at sprede oplevelsen udover 2 dage. Dette arrangement omhandler 2. dagen den 14. August 2021.

Der vil blive afholdt en koncert på Von Hattenstræde 7 efter endt optog med Randersgarden (se separat event). Aftenens musikalske måltid bliver fremelsket af treenigheden Power Mode, T6 og RTL+. Det bliver serveret på upolerede fade med skarpe kanter, men vi lover at I kommer til at spise op - velbekomme!

Der bliver oprettet en begivenhed for koncerten på Facebook, hvor detaljer om pris, koncertsstart og andet vil fremgå. 

Vi glæder os til at se jer!


Link til event på FB:

https://www.facebook.com/events/783968018941165/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A

Arrangører

Log på