Info

Lør. 14. aug.

13.30 - 00.00
Jens Otto Krags Plads
Entré: Gratis
Arrangør: Café von Hatten

Siden året 1981 har musikforeningen Café Von Hatten være hjemsted for frivillighed, mangfoldighed og kulturel udfoldelse for nybegynder som for øvede perfomere. I 4 årtier har stedet været drevet 100 procent af frivillige kræfter, og dette har skabt et omsiggribende netværk af folk med tilknytning til stedet på Von Hattenstræde 7 i centrum af Randers. Vi ønsker at fejre alle minderne fra de sidste 40 års kulturelle ægteskab med manér, og dette gør vi først og fremmest i Randersugen med 2 dages koncert og tilstødende optog igennem centrum af Randers i samarbejde med Randersgarden. 

Arrangementet starter klokken 13:30 på Jens Otto Krags Plads, og du er inviteret uanset om du er stamkunde eller aldrig før har hørt vores navn.Vi opfordrer jer til at komme med hjemmelavet bannere, skilte og andet ståhaj som kan skabe indtryk på de forbipasserende (men husk, ingen politiske slogans!).

 

Planen for optoget er at vi ender på Von Hattenstræde 7 hvor der diskes op med livemusik fra vores husorkestre Power Mode, T6 og RTL+.

 

Optoget er gratis at deltage i, men den efterfølgende koncert hos Café Von Hatten kommer til at koste en mønt. Der bliver oprettet en begivenhed på Facebook, hvor detaljerne om selve koncerten vil fremgå.

Vi glæder os til at se jer alle!

Link til begivenheden på Hatten: https://www.facebook.com/events/783968018941165?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A

Arrangører

Log på